PODPORA 8-20 hod:   +420 603 255 372    Facebook   Google Maps   LinkedIn
 

Nové programy Warner TV a Sporty TV

09.04.2024 14:48 NEROZLIŠENO

warner tv   sporty tv

Vážení zákazníci,
od dnešního dne jsou součástí naší nabídky nové programy Warner TV a Sporty TV. Naleznete je v nízké nabídce ve službě Chytrá TV a TKR sítích Rožnov, Hážovice, Tylovice, vigantice a Životice. Další lokality budou neprodleně následovat.

Warner TV je nový kanál v češtině pro celou rodinu. ČR je teprve druhý trh v Evropě po Itálii, kde je kanál vysílán. Uvidíte naprosté novinky, které jste doposud mohli vidět výhradně na platformě HBO Max. Těšit se můžete na seriály a filmy různých žánrů z produkce Warner Bros. Discovery, včetně oceňovaných snímků, jako např. Madisonské mosty či Zrodila se hvězda, nechybí ani Batman a Superman. Seriáloví fanoušci se také dočkají - seriály jako Smallville či Hranice nemožného mohou sledovat od začátku vysílání. V programu nebudou chybět ani dokumentární či zábavně naučné pořady.

Sporty TV (projekt původně pojmenovaný A11 Sport). Ze sportů jde o volejbalovou ČEZ extraligu a Extraligu žen, florbalovou Livesport Superligu a ČEZ extraligu, házenou, basketbalovou Lega Basket Seria A z Itálie, tenis, fotbal, hokej, americký fotbal, dostihy, motosport, atletický mítink Indoor Tour Madrid 2024, cyklistiku, curling, boxlakrosovou NBLL a esporty.

Z dalších pořadů lze jmenovat Sám sobě koučem s Marianem Jelínkem, který v minulosti osobně pracoval pro hokejistu Jaromíra Jágra, magazín Sport bez obalu s fyzioterapeutem Michalem Novotným, magazín Zdravě na talíři s účastnicí letošního ročníku kuchařské show MasterChef Česko Petrou Kamencovou a talkshow Tess Flow s influencerkou a manželkou majitele Sporty TV Terezou Peterovou.

Oba programy jsou v HD kvalitě a věříme, že jejich zařazení vás potěší.